Gdje i kako je sve počelo?

Grafičko smo poduzeće i ponosni smo jer
... ništa nije toliko promijenilo svijet koliko to malo olovno slovo...'

Gdje i kako je sve počelo?

Otkako je Juraj Zrinski, sin Sigetskog junaka Nikole Šubića Zrinskog, 1570. godine otvorio tiskaru u Nedelišću, na prostoru između Mure i Drave tiskarskim su se poslom bavili mnogi poduzetni ljudi.  Krajem 19. stoljeća ta je djelatnost čvrsto uhvatila korijene u Čakovcu. U toku drugog svjetskog rata, na primjer, u tom su gradu postojale čak dvije tiskare. Objedinjavanjem njihove imovine 1946. godine je naslalo poduzeće koje je kasnije, u znak sjećanja na čuvenu hrvatsku plemićku obitelj, nazvano ZRINSKI.

Svako vrijemo nosi svoje izazove. Čak i onda kad su oni bili najveći, tiskara u Čakovcu bilježila je samo uspjehe. Dugogodišnje iskustvo i tradicija, brz i kvalitetan rad te suvremena tehnologija - to su razlozi zbog kojih su se brojni poslovni partneri i prijatelji proteklih 50 godina s povjerenjem oslanjali na tiskarske usluge ZRINSKOG. Stalnim ulaganjem u moderne grafičke strojeve i uređaje, kao i u obrazovanje i usavršavanje ljudi koji na njima rade, stvorene su pretpostavke da se takva suradnja, svim aktualnim nedaćama usprkos, i dalje nastavi na obostrano zadovoljstvo.

Vaša posjeta za nas predstavlja potvrdu povjerenja u našu postojanost i kvalitetu. Za uzvrat nudimo sve ono što u poslovnom svijetu znači tradicija. Poznato je da je ZRINSKI tiskao prve novčanice i marke samostalne Republike Hrvatske. To na vrlo uvjerljiv njačin dokazuje da je riječ o tiskarskom poduzeću koje je u stanju zadovoljiti i najsloženije zahtjeve naručitelja.

Dosljedni opredjeljeni da stalno razvijamo nove i kvalitetne programe, započeli smo izrađivati i tiskati vrijednosnice. Na tom smo se polju već uspjeli dokazati jer nudimo kompletnu uslugu - od ideje do realizacije. U mogućnosti smo da u takve proizvode ugrađujemo unikatna rješenja zaštite od krivotvorenja, a cijeli se proces odvija u uvjetima maksimalnog osiguranje koji isključuju svaku mogućnost da dođe do neželjenog nestanka vrijednosnica.

Mi danas

Grafička industirija ima nezamjenivu ulogu u posredovanju znanja i informacija, dviju temeljnih konstanti suvremene civilizacije. ZRINSKI je poduzeće koje iznad svega nastoji da u tom posredovanju ne dođe do suvišnog šuma u kanalu, to jest da svaki otisnuti arak u potpunosti odgovara početnoj zamisli autora slike i teksta. OČEKUJEMO VAS!

O nama Reference
Kontakt
ZRINSKI d.d.

Dr. Ivana Novaka 13, 40000 Čakovec

Tel: +385 (40) 37 22 22
Fax: +385 (40) 37 22 12
Prodaja:  +385 (40) 37 22 77
E-mail: zrinski@zrinski.hr


FILATELISTIČKA I POŠTANSKA LITERATURA
198,00 kn
oofil