Zaštita osobnih podataka

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Općom uredbom o zaštiti podataka (skraćeno GDPR) i Zakonom o zaštiti osobnih podataka uređuje se zaštita osobnih podataka o fizičkim osobama te nadzor nad prikupljanjem, obradom i korištenjem osobnih podataka.

S osobnim podacima koje nam stavljate na raspolaganje prilikom ispunjavanja kontakt obrazaca ili putem e-maila postupamo povjerljivo. Vaši se podaci koriste isključivo kako bi se obradio Vaš upit. Upisom traženih podataka u za to predviđena polja potvrđujete da ste dali privolu odnosno da ste svoje podatke dobrovoljno stavili na raspolaganje te da dozvoljavate da se isti koriste u svrhu u koju su podaci dani.

U svakom trenutku imate pravo uvida, pravo ispravka, dopune ili brisanja datih podataka. U svakom trenutku imate pravo odustati od date privole za obradu Vaših podataka i zatražiti prestanak njihove daljnje obrade. Vaše osobne podatke čuvamo toliko dugo koliko je potrebno da se ispuni svrha prikupljanja podataka.

Prosljeđivanje podataka trećim stranama izvan d.d. Zrinski Čakovec je isključeno.

Poduzeli smo tehničke i organizacijske sigurnosne mjere radi što kvalitetnije zaštite Vaših osobnih podataka od neovlaštenog pristupa.

Službenik za zaštitu osobnih podataka je osoba imenovana od strane dioničkog društva Zrinski Čakovec kao osoba koja vodi brigu o zakonitosti obrade osobnih podataka i ostvarivanju prava na zaštitu osobnih podataka.

Kontakt podaci službenika za zaštitu osobnih podataka:

e-mail: zrinski@zrinski.hr

tel.: 040-372-222

O nama Reference
Kontakt
ZRINSKI d.d.

Dr. Ivana Novaka 13, 40000 Čakovec

Tel: +385 (40) 37 22 22
Fax: +385 (40) 37 22 12
Prodaja:  +385 (40) 37 22 77
E-mail: zrinski@zrinski.hr


FILATELISTIČKA I POŠTANSKA LITERATURA
198,00 kn
oofil